Aanmeldstappen

Aanmelden Meeloopdagen
Bevestiging aanmelding

Aanmelden Meeloopdagen

Je kunt je tot en met september 2024 inschrijven als je werkzaam bent bij een weg-, vaarweg- of waterbeherende organisatie.

Voeg info@platformwow.nl toe aan je contacten, zodat je bevestigingsmail niet in de spam belandt.

Dit formulier werkt optimaal in de browsers Chrome en Firefox.

Bij wat voor soort organisatie werk je?

Bij welke organisatie wil je meelopen? *

Opties met een * bevatten meer informatie of keuzes. Vink de optie aan en scroll naar het volgende blok om deze te zien.

Zoek je een plek bij een communicatieafdeling? Neem dan direct contact op met rianne.croes@platformwow.nl. Je hoeft dit formulier niet in te vullen.

Landelijke organisaties

Provincies

Waterschappen

Drinkwaterbedrijven

Gemeenten

Markt- en kennispartijen

Rijkswaterstaat - Meer info over deze specifieke meeloopplekken *

Binnen Rijkswaterstaat zijn er een aantal specifieke plekken waar je op verzoek mee kunt lopen. Hieronder, waar relevant, meer informatie per plek. Vink aan welke plek je voorkeur heeft.

Meer informatie over: Diensthoofd Gemeenschappelijke Nautische Autoriteit. Bezoek aan verkeerscentrale Vlissingen, de werkvloer van de Gemeenschappelijke Nautische Autoriteit en een presentatie. Daarnaast verder wat die dag op de agenda staat.

Meer informatie over: adviseur water van de Regionale Afdeling West Nederland Noord. Dit kan in Haarlem en/of bedienpost in Schellingwoude (met eventueel bezoek aan de oranjesluizen). Tip: ga mee op waterpiket, beschikbaar op: 10 – 13 juni, 12 – 15 aug, 30 sept – 3 okt, 18 nov – 21 nov.

Meer informatie over: operator bruggen en sluizen. Een maand van te voren weet ik mijn rooster en weet ik wanneer en waar ik iemand kan ontvangen (niet in zomervakantie).

Meer informatie over: excursie Adviseur ruimtelijke kwaliteit. Vertrekpunt is station Arnhem. Programma is flexibel maar een rondje Veluwe (A12-A50-A1-A30-A12) ligt voor de hand omdat de invloed van de landschapsarchitect hier (nog) duidelijk te zien. 

Meer informatie over: Senior adviseur / plv afdelingshoofd Werkenpakket van de regio Zee & Delta. Aandachtsgebieden zijn organisatie van monitoring en sturing en datagedreven assetmanagement. Meelopen is vooral vertellen / laten zien wat we doen. Locatie in overleg in Middelburg, Utrecht, Rijswijk, Delft, Roosendaal of Den Bosch, liefst op vrijdag.

Provincie Noord-Brabant - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Er is bij infrastructuur en assetmanagement ruimte om bij diverse onderdelen van assetmanagement rondom provinciale wegen mee te doen en mee te lopen.

Denk aan technisch beheer objecten, thematisch beheer verkeer en omgeving, operationeel incidentmanagement, sturing en organisatie van processen en teams.

Onze expertise zit in het werkveld assetmanagement, zowel op proces als inhoud en organisatie. Hierbij spelen thema's als Verkeer en Duurzame leefomgeving een even zware rol als het instandhouden van de assets. Dit doen we datagedreven.

Provincie Utrecht - Meer info over de bijeenkomst doorfietsroutes inclusief tour

Datum: donderdag 26-09-2024

Tijd: 09.00-16.45 uur

Korte invulling: Een korte tour om in diverse projecten om een inkijk te geven (waaronder doorfietsroutes), een stukje inzicht in beleid (presentatie) en het bijwonen van een vergadering. Zie https://platformwow.nl/artikelen/2024/06/ontdek-de-doorfietsroutes-van-de-provincie-utrecht-tijdens-de-meeloopdagen voor een interview met de projectleider Fiets.

Opmerkingen: Het betreft een informatieve excursie/bijeenkomst, waar maximaal 6 personen (liefst overheid) aan kunnen deelnemen.

Gemeente Dongen - Meer info over de fietstocht Duurzame aanbestedingen Dongen 25 september

Op woensdag 25 september tussen 10 en 15 uur organiseert de gemeente Dongen weer een meeloopdag rondom het duurzaam uitvragen, inkopen en realiseren van civiele projecten.

We starten de dag met een uitleg over hoe MKI en BPKV is toegepast bij de aanbestedingen, waarbij inschrijvers fictieve korting kunnen scoren. Daarna volgt de excursie (op de fiets) naar duurzaam uitgevraagde en uitgevoerde projecten en gaan we ter plaatse met elkaar verder in gesprek.

Hierbij komt onder andere de duurzame aanbesteding en het realiseren van de bruggen aan de Waspikseweg aan de orde. Hierbij is het traditionele beton vervangen door polymeerbeton.

Provincie Drenthe - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Over het werk van de landmeetkundige van de Provincie Drenthe:

Bij wegenbouwkundige projecten meetkundig zijn wij verantwoordelijk voor het toezicht houden op het aspect maatvoering. Kijk mee hoe dit werk bijdraagt aan de voorbereiding en uitvoering van weg- en waterbouwkundige projecten.

Alle dagen behalve vrijdag.

Dura Vermeer - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Team Duurzaamheid - Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten. Locatie is op kantoor van Dura Vermeer of in de keet van een bouwproject.

Beschikbare dagen: dinsdag tot en met vrijdag

TNO - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Beschikbaar in Q4 2024.

Je gaat kijken bij een specifiek project. In nader overleg kijken we welk project aansluit in Q4 of we zoeken naar een alternatieve invulling van de meeloopdag.

Waterschap Vallei en Veluwe - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Afdeling opgavemanagement en Waterveiligheid

Meelopen met interne besprekingen voor het opgavemanagement voor Waterveiligheid en de implementatie van Opgavegestuurd werken binnen de organisatie. Eventueel gecombineerd met een projectbezoek. 

Beschikbaar op: maandag, dinsdag, donderdag.

Provincie Flevoland - Meer info over deze specifieke meeloopplek *

Dompel je onder in de wereld van de civiele techniek.

Binnen de Provincie Flevoland zijn meerdere plekken beschikbaar waarbij je op verzoek mee kunt lopen met een van onze collega's. Geef hieronder aan wat jouw voorkeur is.

Waterschap Brabantse Delta - Meer info over deze excursie *

Netwerken en kennisdelen in het R&D lab.

Vrijdag 27 september 2024 van 10.00-12.00 uur. 

Gezamenlijk werken aan het verbeteren en verduurzamen van processen op de technische installaties van het waterschap. Dat is het doel van het Research & Development Laboratorium op de rioolwaterzuivering Nieuwveer.

De excursie is met maximaal 10 deelnemers.

Sterk BV - Meer info over de meeloopplekken en excursie

Neem een kijkje in de keuken van een aannemer / onderaannemer op een projectlocatie. Bij voorkeur op dinsdag of donderdag.

Je kunt meelopen in Bunschoten (hoofdkantoor) of Drachten (daar is onder andere de opslag van damwanden en de afdeling metaal). Het programma van de dag hangt af van je interesse. 

Voorbeeld van een opzet van de dag: kennismaking en rondleiding door het bedrijf en gesprek met de directeur. In de middag naar een project. Bijvoorbeeld op een projectlocatie waar met elektrische kranen de damwanden worden aangebracht. Je ziet wat is er nodig is om elektrisch te kunnen werken bij het aanbrengen van damwanden ed.

Tijhuis ingenieurs - Meer info over de specifieke meeloopplekken *

Beide meeloopdagen bij voorkeur op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.

Veldwerk: We gaan een ochtend of middag met elkaar op pad om te kijken hoe ons veldwerk wordt uitgevoerd. Dit gaat om kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Ook worden de onderwerpen waterkwaliteit en ecologie besproken.  Wij werken met de nieuwste spullen en alles wordt verwerkt in ons eigen ontwikkelde software systeem WIT. Neem een kijkje onder de waterlijn en zie wat er allemaal onder water gebeurt. 

Duurzaamheid: Duurzaamheid is een hot topic. Wij geven hier praktisch advies over en voeren dit door in onze bedrijfsvoering.  Graag vertellen wij wat wij doen en hoe wij er nu voor staan, maar laten we ook van dit moment gebruik maken om met elkaar te sparren en na te gaan waar we elkaar kunnen versterken. 

Antea Group - Meer info over deze specifieke meeloopplekken *

Kies hieronder met welke adviseur je wilt meelopen.

Hoogwaterbeschermingsprogramma *

Kies hieronder met wie je wilt meelopen.

Gemeente Tynaarlo - Meer info over de specifieke meeloopplekken *

Maak jouw keuze

Tauw - Meer info over deze meeloopplekken *

Maak jouw keuze

Platform WOW - Meer info over de specifieke meeloopplekken *

Maak je keuze

Van Gelder - Meer info over deze specifieke meeloopplekken *

Maak jouw keuze

Hoogheemraadschap van Delfland - Meer info over deze specifieke meeloopplekken *

Je loopt mee bij de afdeling Beheer en Programmering Assets. Maak hieronder de keuze met wie je mee wilt lopen.

Waterschap Drents Overijsselse Delta - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Waterschap Limburg - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Waterschap Rivierenland - Meer info over deze specifieke meeloopplek *

  • Afdeling Watersystemen beheer en onderhoud.

Vewin - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Heijmans - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Provincie Groningen - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Royal HaskoningDHV - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Hogeschool Rotterdam - Meer info over deze specifieke meeloopplek

Schrijf je in, geef je interesse door, en we gaan op zoek naar een geschikte meeloopplek voor jou.

Beschikbaar vanaf oktober 2024 tot mid 2025

Deze optie kun je invullen als jouw voorkeur al vol zat, of als je in een organisatie wilt meelopen die niet in de lijst staat. We gaan ons best voor je doen om toch een plek te vinden.

Wees zo concreet mogelijk.

Gaat het om een open meeloopplek, geef dan ook aan bij welke afdeling of functie je wilt meelopen.

Vink aan om je in te schrijven voor de evenementmails van Platform WOW

Welke regio's hebben je interesse? *

Waarover wil je geinformeerd worden? *

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


Vragen of ideeën?  Neem contact op met  Samantha Wicht  (06 - 22 08 00 78) 

Vragen of ideeën?  Neem contact op met  Samantha Wicht  (06 - 22 08 00 78)